perjantai 18. maaliskuuta 2016

Oliko tämä tässä?

Huoh, niin se vaan koitti sekin päivä että lähdettävä on. Tosi haikeat fiilikset, päivä oli muutenkin vähän erilainen, viimeisteltiin loppuhommia, syötiin kakkua ja juotiin shamppanjat. Mmm, voisi olla aina tuollaiset työpäivät! :) Hienot, käsintehdyt kortit tuli tuliaisiksi, koko remmin allerjoittamina tietenkin! Ja pakolliset yhteiskuvat, sehän kuuluu asiaan. :) Mutta kyllä meilläkin osataan, laitettiin vastaiskuna oma korttimme. ;)

Loppukaneetti:

Aivan mahtava reissu, upeita ihmisiä ja loistavaa toimintaa. Kokemuksia, työtä ja ihmisiä, siinä se kulminaatio. Ja voin sanoa että kannatti, takataskussa on jotain mikä ehkä aiheuttaa muuton ulkomaille... ;)
Mutta, nyt voin sanoa että: Il waqfa li jmiss ija, Suomi, Finland! :D
Ja sitten pakkaamaan!!!! :D


torstai 17. maaliskuuta 2016

Haikuuden ilmapiiri

mutta ei sentään pelon kääntöpiiri. :) Päivä oli kokonaisvaltaisesti viimeistelyä ja viime hetken toimintojen hiomista. Välillä käytiin tarkastelemassa paikkoja pitkin Maltaa ja tulihan taas nähtyä muutama uusi kohde. Siinähän se päivä oikeastaan melko lailla vierähti, vielä pieni rypistys ja sitten onkin lauantai ja lentomatka edessä. :)

keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Keskiviikko ja loppu lähenee...

Montaa aamua ei enää aamukammassa ole jäljellä ja piru vie, osaavat kyllä työllistää loppuun asti! :D
Ohjelmistojen käyttöönottokoulutuksessa kävi ilmi muutama seikka jota kollegat vielä haluaisivat ympätä mukaan, siinäpä sitten vierähtikin eilisilta kämpillä ja melkein koko päivä toimistolla! Noh, lisäelementit tuli tehtyä, vielä pientä viilaamista niin on sitten huomisellekin jotain tekemistä...
Siinä ohimennen fiksailin toimiston yhteyksiä koneiden välillä, päivittelin vanhoja tietoja ja toimin muutenkin yleismies Jantusena. Joten touhua riitti kyllä koko päiväksi.
Huomenna, torstai...sitten perjantai...sitten kotiin? :D

tiistai 15. maaliskuuta 2016

Tiistaipäivä ja humisten läpi!

Päiväähän vietettiin siten että viimeisten säätöjen jälkeen alkoi viimeinen käyttöönottokoulutus firman uusille ohjelmille ja vastaanotto oli hyvä, kiiteltiin kovasti. Aika tulee näyttämään millaiset vaikutukset kaikella on työnteon suhteen, toisinsanoen miten niitä tietoja pidetään ajantasalla. Tai tuleeko niitä kenties joku uusi muun työn ohessa pitämään ajantasalla...
Kuten sanottu, aika hurahti kuin siivillä ja siinäpä sitten vielä tuli hiukan "lisätilausta" kun erinäisiä asioita käytiin läpi joten tässäpä tämä aika vielä vierähtää koneen äärellä, saapahan ihmiset juuri mitä haluavat. Kohta täytyy jo pikkuhiljaa miettiä mitä sinne matkalaukun pohjalle laittaa mutta onneksi on vielä pari päivää aikaa ennenkuin korvat lukossa taivaalle noustaan. :)
Paljon on koettu ja aika on mennyt kuin siivillä, ei voi kyllä valittaa tästä kokemuksesta, tiedä mitä kaikkea se sitten tulevaisuudessa poikii... ;)

maanantai 14. maaliskuuta 2016

Viimeisen viikon aloitus

Niin se vain aukesi viimeinen viikko tällä näin maanantaina ja muutaman päivän päästä onkin aika jättää hyvästit tälle niin tutuksi tulleelle työyhteisölle... Mutta onneksi ei ihan vielä, tämä viikko kuluu tietotaidon ja ohjelmistojen siirtämisessä omasta pääkopasta firman koneille ja työntekijöille. Normaalit päivähommat sujuukin jo ihan rutiinilla joten tästä viikosta tulee varmaan mukava. :)

sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Perjanta! Taas!

onnistuin äkkäämään itseni listojen ulosantiin,tuurasin siis kollegaani... Hivenen on vielä tuo malta/italiaa/siansaksa vaikea kieli mutta onnistui, jälleen kerran. :)
Siinä pääpiirteet, hullu päivä!

Siitä sitten mentiinkin illalliselle herra iso herran kanssa ja vauhtia ei todellakaan puuttunut... Pitäisi vissiin liikkua useammin yhdessä... :) Mahtavat eväät ja yhtä mahtavat tutustumiset paikallisiin!

torstai 10. maaliskuuta 2016

Päivän epistola

sitten tähän väliin niin ehtii vielä pienelle iltakävelylle meren ääreen ennen maatemenoa. :)

Päivä oli normaali torstai, tietokoneet edelleen huollossa ja toinen kollegoista vietti tänään vapaapäivää. Olimme siis kahden operaatiokeskuksessa ja lähinnä keskityimme huomiseen listarumbaan tunteja tarkistellen. Ei siis mitään normaalista poikkeavaa. Ilta jatkuikin sitten vielä kämpillä ohjelman viilauksen merkeissä, nyt alkaa olla niin valmista kun vain voi olla. :)

Palataan taas huomenna asiaan, caw! :)